Bouwonderneming Feys - Bouw en Immo

 40 jaar ervaring

Bouwonderneming Feys-Viaene werd 40 jaar geleden door Gerard Feys en zijn echtgenote Josée Viaene opgericht en is op vandaag een gezonde KMO, gespecialiseerd in Sleutel-op-de-deur –projecten en appartementsbouw. Het vakmanschap, eer halen van uw werk ,was van in het begin de drijfveer van de firma. Die waarden werden van kindsaf aan de twee zonen Gerdy en Filip meegegeven. Na hun studies (respectievelijk Ind. Ingenieur Bouwkunde en Handelsingenieur) en enkele jaren praktijkervaring hebben ze de firma versterkt.

 Familiebedrijf

Bouwonderneming Feys is een familiebedrijf dat staat voor persoonlijk contact, kwaliteit en service. Zowel in het contact met klanten als in het personeelsbeleid worden de familiale waarden weerspiegeld.

 Kwaliteit

De combinatie van traditioneel vakmanschap , de beste materialen en oog voor detail zorgen voor hoogstaande kwalitatieve woningen. Bouwonderneming Feys is bovendien een Erkend aannemer (klasse 3) , dit is een kwaliteitslabel dat staat voor kwaliteitsgarantie en klantentevredenheid. Wij hebben er bewust voor gekozen om als KMO uit te blinken in kwaliteit in plaats van kwantiteit. Elke woning is een erezaak en wordt tot in het kleinste detail ontleed en verzorgd.

 Begeleiding

Bij elk project vertrekken we van de wensen en de eisen van de klant. We werken zowel samen met uw architect als met een architect die we voor u selecteren. Aan de hand van onze uitgebreide plannen- en fotobibliotheek geven we stap voor stap vorm aan uw dromen. Onze expertise in combinatie met een team van architect en binnenhuisarchitect heeft al tot verschillende uitzonderlijke realisaties geleid. We ontwerpen en bouwen uw droomhuis binnen het door u vooropgestelde budget. Van ontwerp tot oplevering wordt u persoonlijk door Gerdy en Filip bijgestaan en begeleid.

Bouwonderneming Feys - Bouw en Immo - Waalstraat 229 - 9870 Zulte - 09 220 62 00
www.bouwondernemingfeys.be - info@bouwondernemingfeys.be - website by Effix